Event monitoring

Werkstation event monitoring

Via professionele monitoring software worden werkstations vanop afstand in de gaten gehouden en kan er pro-actief om gegaan worden met verkregen informatie van het toestel in kwestie. Is er nog schijfruimte voldoende beschikbaar? Zijn de laatste updates geïnstalleerd?

Server event monitoring

Servers zijn van cruciaal belang in uw netwerk en verdienen daarom extra aandacht. Of ze nu in de cloud staan of op uw bedrijfslocatie, ons professionele monitoring platform houdt 24/7 een oogje in het zeil zodoende uw applicaties beschikbaar te houden.

Randapparaat event monitoring

Een stabiel, veilig en ordelijk netwerk met printers, firewalls, switchen, NAS, ... is van groot belang. Door een een goede monitoring van deze sytemen voorkomen we storigen binnen uw netwerk.

Back-up event monitoring

Een back-up van uw data en instellingen is vandaag de dag van cruciaal belang. Bent u ervan overtuigd dat bij een "wat als" situatie uw back-ups redding zullen brengen op een zo kort mogelijke tijd? Via onze monitoring systeem houden we uw back-up in de gaten en sturen we bij waar nodig.

Anti-virus event monitoring

Dagelijks worden bedrijfsnetwerken geteisterd door virussen, malware en hackers. Een eerste stap om netwerken te beveiligen tegen deze internetkwalen is een up-to-date anti-virus programma. Via een beheerd platform verkrijgen we informatie over de status van uw anti-virus software en beveiligingslekken.