OFFICE 365

Uw volledige Office in de cloud

Met Office 365 krijgt u de programma’s die u al kent, altijd up-to-date en waar u maar wilt.

Online e-mail marketing

Ontwerp zonder moeite prachtige e-mail campagnes, controleer de resultaten en beheer uw contacten.

Report

U gaat overal naartoe,
Worry-Free Business ook

Worry-Free Business Security Services is gehoste beveiligingssoftware. Dit betekent dat de software niet lokaal op uw server wordt geïnstalleerd maar in datacenters van Trend Micro. Dit maakt het uitzonderlijk gemakkelijk voor u omdat wij het onderhoud doen terwijl u niets hoeft te doen en geld bespaart op IT-personeel.

Hard- en software

Van advies tot implementatie op uw systeem

Een juiste keuze maken voor uw ICT aankopen is niet gemakkelijk. Informeer u voordat u soft- en hardware producten aankoopt.

Vraag offerte aan

Netwerk beheer

Onderhoud en beveiliging van uw netwerk

Een computernetwerk draaiende houden is een dagelijkse werkzaamheid. Optimalisatie en beveiliging zijn hierin troef.

meer informatie

Cloud diensten

Gebruik software als een dienst in de cloud

Software as a Service, vaak afgekort als SaaS, is software die als een onlinedienst wordt aangeboden zoals webhosting of anti-virus.

ontdek meer diensten

E-mail marketing

Promoot uw bedrijf met professionele tools

Breng het creatieve en technische werkgebied samen door gebruik te maken van sociale media en digitale nieuwsbrieven.

ga aan de slag

Uw gids in een labyrint

van informatie- en communicatietechnologie!

In de ICT wereld wordt vaak gebruik gemaakt van terminologie waar we soms van achterover vallen. In een bloeiende sector is het geen evidentie om van dit alles op de hoogte te blijven. Ne sutor supra crepidam... het mooie Latijns voor "Schoenmaker, blijf bij je leest".

IT Unit staat u graag bij als ICT-Consulent voor KMO's en particulieren zodat u zich kan concentreren op zaken waar u zelf goed in bent!

Ransomware Locky versleuteld uw bestanden

Een trojan met de naam 'Locky' verspreidt zich sinds de afgelopen dagen via Word- en Excel-bestanden met een kwaadaardige macro. De bestanden worden verspreid via e-mail. Over het algemeen betreft het een melding van een openstaande rekening.

Na het openen van het geïnfecteerde bestand vraagt de malware de gebruiker om macro's in te schakelen. Over het algemeen staat het uitvoeren van macro's standaard uit. Als de macro's ingeschakeld zijn, begint de download van de ransomware. Daarna versleutelt Locky bestanden en verandert het bestandsnamen. Naast bestanden op de lokale computer, zoekt de ransomware ook naar bestanden op netwerkstations, ook als deze niet gekoppeld zijn. Om de sleutel te krijgen tot de versleutelde bestanden, worden mensen gesommeerd een halve bitcoin te betalen.

Facturen worden nooit per WORD of EXCEL doorgestuurd, maar steeds via PDF of per brief.