OFFICE 365

Een gedeeld postvak instellen op smartphone

Een gedeeld postvak is gekoppeld aan een uitgeschakeld gebruikersaccount en heeft geen eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruikers kunnen zich niet rechtstreeks aanmelden bij een gedeeld postvak via Outlook of Outlook Web App.

Een gedeeld postvak openen en gebruiken in de webversie van Outlook

Een gedeeld postvak openen en gebruiken in de webversie van Outlook

Een gedeeld postvak is gekoppeld aan een uitgeschakeld gebruikersaccount en heeft geen eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruikers kunnen zich niet rechtstreeks aanmelden bij een gedeeld postvak via Outlook of Outlook Web App.

Lees het originele Microsoft artikel op http://support.office.com .

Contact opnemen met IT Unit

Sociale profielen

Nieuwsbrief